Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Zacusca De Vinete Cu Ciuperci Si Morcovi

Zacusca De Vinete Cu Ciuperci Si Morcovi. Aceasta reteta de zacusca, cu morcovi, este mai dulce decat cea clasica, obtinuta doar din vinete si ardei. Toaca vinetele, ardeii grasi/gogosarii, ceapa, morcovii si nautul cu un cutit sau folosind un robot de bucatarie, in bucati cat de marunte doresti (in functie de ce fel de zacusca poti inlocui nautul cu linte rosie sau ciuperci proaspete (galbiori, hribi, champignon), pentru a obtine alta variatie de zacusca. Apoi adaugam vinetele si ardeii copti, le. Se curata ceapa si se taie. Zacusca cu ciuperci ingrediente ciuperci 2 kg gogosari 3 kg ardei capia 3kg vinete 6 kg morcov 1,5 kg ceapa 2 kg bulion 400 gr ulei 750 ml sare boabe de piper foi de dafin.

Si ma bate gandul sa pun si morcov. Zacusca de vinete cu ciuperci este gata de a fi servita sau de a fi pusa in borcane! Apoi adaugam vinetele si ardeii copti, le. Voi face si cu fasole. Pentru aceasta se spala toate legumele si se curata, morcovii se fierb de jumatate in apa cu sare apoi se toaca in robot sau masina de tocat, vinetele se coc si se lasa la scurs apoi se toaca.

Zacusca De Vinete Reteta Mamei Mele Savori Urbane
Zacusca De Vinete Reteta Mamei Mele Savori Urbane Source from : https://savoriurbane.com/zacusca-de-vinete-reteta-mamei-mele/
Se adauga morcovul ras si se mai lasa putin sa se inmoaie bine ceapa. Gogosari 6 kg vinete 6 kg morcov 2 kg ceapa 1,5 kg rosii 2 kg bulion 400 g ulei 500 ml sare boabe de piper foi de dafin. Adaugati sarea, piperul tocat, piperul boabe, delicatul si foile de dafin, si lasati sa fiarba amestecand din cand in. Zacusca de vinete cu ciuperci este gata de a fi servita sau de a fi pusa in borcane! 1 kg vinete coapte, 1 kg ardei capia copți, 6 cepe, 1 kg ciuperci champignon, 1 pahar ulei (300 ml), 1 lingură sare, 1 lingură piper negru.

Pentru aceasta se spala toate legumele si se curata, morcovii se fierb de jumatate in apa cu sare apoi se toaca in robot sau masina de tocat, vinetele se coc si se lasa la scurs apoi se toaca.

Pregatirea acestei retete de zacusca de vinete cu ciuperci este traditionala mai adauga ulei daca e nevoie. Mama pune si zarzavat (morcov, patrunjel, pastarnac, telina) pentru iarna puteti face aceasta minunata zacusca de vinete din ardei copti la borcan sau congelati (reteta aici) si vinete coapte si congelate sau puse la. Pentru aceasta se spala toate legumele si se curata, morcovii se fierb de jumatate in apa cu sare apoi se toaca in robot sau masina de tocat, vinetele se coc si se lasa la scurs apoi se toaca. Zacusca cu vinete si ardei copti (capia sau gogosari), cu ceapa si bulion de rosii. Poate nu asociezi o mancare atat de simpla cu aminitiri deosebite, dar uneori o calatorie down memory lane.

Si ma bate gandul sa pun si morcov. Toaca vinetele, ardeii grasi/gogosarii, ceapa, morcovii si nautul cu un cutit sau folosind un robot de bucatarie, in bucati cat de marunte doresti (in functie de ce fel de zacusca poti inlocui nautul cu linte rosie sau ciuperci proaspete (galbiori, hribi, champignon), pentru a obtine alta variatie de zacusca. Pregatirea acestei retete de zacusca de vinete cu ciuperci este traditionala mai adauga ulei daca e nevoie. Am lăsat să fiarbă, iar după ce a scăzut apa, am adăugat vinetele și ardeiul tocate mărunt. Aceasta reteta de zacusca, cu morcovi, este mai dulce decat cea clasica, obtinuta doar din vinete si ardei.

Zacusca De Vinete Capricii Si Delicii 550g Emag Ro
Zacusca De Vinete Capricii Si Delicii 550g Emag Ro Source from : https://www.emag.ro/zacusca-de-vinete-capricii-si-delicii-550g-5941866608038/pd/DLM5CMMBM/
Reteta zacusca de vinete si morcovi. Mama pune si zarzavat (morcov, patrunjel, pastarnac, telina) pentru iarna puteti face aceasta minunata zacusca de vinete din ardei copti la borcan sau congelati (reteta aici) si vinete coapte si congelate sau puse la. Zacusca de vinete reteta veche simpla clasica traditionala. Gogosari 6 kg vinete 6 kg morcov 2 kg ceapa 1,5 kg rosii 2 kg bulion 400 g ulei 500 ml sare boabe de piper foi de dafin. Si ma bate gandul sa pun si morcov.

Se adauga morcovul ras si se mai lasa putin sa se inmoaie bine ceapa.

Zacuscă de ciuperci și ardei copți pagini de bucate. Apoi acestea se adaugă peste ceapa călită, se pune pasta de roșii și se condimentează cu sare, piper și foi de dafin după gust. Vinetele se toacă, ardeii se taie cubuleţe şi ciupercile se taie feliuţe subţiri. De ileana, duminică, 26 septembrie 2010, 09:09. Reteta zacusca de vinete si morcovi.

Zacusca de vinete reteta veche simpla clasica traditionala. 2 kg ciuperci champignon, 1,5 kg ceapa alba, 3 kg gogosari, 1 kg de vinete coapte, curatate de coaja si tocate (eu am avut vinetele la congelator), 1 l ulei, 800 ml bulion, 1 legatura patrunjel verde, boabe de. Pentru aceasta se spala toate legumele si se curata, morcovii se fierb de jumatate in apa cu sare apoi se toaca in robot sau masina de tocat, vinetele se coc si se lasa la scurs apoi se toaca. Îți propunem o rețetă delicioasă de zacuscă de vinete și ciuperci. Pregatirea acestei retete de zacusca de vinete cu ciuperci este traditionala mai adauga ulei daca e nevoie.

Zacusca De Vinete Si Dovlecei Rețete Fel De Fel
Zacusca De Vinete Si Dovlecei Rețete Fel De Fel Source from : https://retetefeldefel.ro/zacusca-de-vinete-si-dovlecei/
Pregatirea acestei retete de zacusca de vinete cu ciuperci este traditionala mai adauga ulei daca e nevoie. Am lăsat să fiarbă, iar după ce a scăzut apa, am adăugat vinetele și ardeiul tocate mărunt. Am parcurs toate comentariile referitoare la zacusca cu ciuperci si as dori sa fac un mic adaus valabil pentru toate variantele de zacusti: Zacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Gogosari rosii 15 buc, ardei gras galben 10 buc, ceapa alba 6 buc, bulion de rosii 500 ml sau rosii date prin masina de tocat sau rosii pasate, ciuperci albe proaspete 1.5 kg sau 1 kg de ciuperci din conserva, ulei de floarea soarelui 500 ml eu am pus mai putin, vreo 200ml, sare 2 linguri.

Ingrediente necesare pentru zacusca de ciuperci si vinete prima parte e la fel la toate tipurile de zacusca:

Aceasta reteta de zacusca, cu morcovi, este mai dulce decat cea clasica, obtinuta doar din vinete si ardei. Zacusca cu vinete si ardei copti (capia sau gogosari), cu ceapa si bulion de rosii. Toaca vinetele, ardeii grasi/gogosarii, ceapa, morcovii si nautul cu un cutit sau folosind un robot de bucatarie, in bucati cat de marunte doresti (in functie de ce fel de zacusca poti inlocui nautul cu linte rosie sau ciuperci proaspete (galbiori, hribi, champignon), pentru a obtine alta variatie de zacusca. Zacusca cu vinete si gogosari recipe food vegetarian recipes. Adaugati sarea, piperul tocat, piperul boabe, delicatul si foile de dafin, si lasati sa fiarba amestecand din cand in.

Posting Komentar untuk "Zacusca De Vinete Cu Ciuperci Si Morcovi"